Ulični grafiti se razvijaju u nove i zanimljive oblasti umetnosti. Ulična umetnost i grafiti su poznati po provokativnosti, istaknutosti, dopadljivosti i beskompromisnosti.

Iako su nastali tako što su ih ulične bande koristile za obeležavanje svojih teritorija, danas slobodno možemo da kažemo da su grafiti jak medij za neograničeno izražavanje ideja i stavova. Kreativni umetnici i dizajneri širom sveta koriste ovaj oblik umetnosti za prikazivanje svojih veština. Ono što grafite čini jedinstvenim jeste mogućnost uključivanja elemenata koji okružuju sam crtež i na taj način ih spojiti u jednu celinu i oživeti „crtež“. Pogledajte najbolje iz prošle godine.

 

najbolji-ulicni-grafiti-08 najbolji-ulicni-grafiti-09 najbolji-ulicni-grafiti-10 najbolji-ulicni-grafiti-11 najbolji-ulicni-grafiti-12 najbolji-ulicni-grafiti-13 najbolji-ulicni-grafiti-14 najbolji-ulicni-grafiti-15 najbolji-ulicni-grafiti-16 najbolji-ulicni-grafiti-17 najbolji-ulicni-grafiti-18 najbolji-ulicni-grafiti-19 najbolji-ulicni-grafiti-20 najbolji-ulicni-grafiti-21 najbolji-ulicni-grafiti-22 najbolji-ulicni-grafiti-23 najbolji-ulicni-grafiti-24 najbolji-ulicni-grafiti-25 najbolji-ulicni-grafiti-26 najbolji-ulicni-grafiti-27 najbolji-ulicni-grafiti-00 najbolji-ulicni-grafiti-01 najbolji-ulicni-grafiti-02 najbolji-ulicni-grafiti-03 najbolji-ulicni-grafiti-04 najbolji-ulicni-grafiti-05 najbolji-ulicni-grafiti-06 najbolji-ulicni-grafiti-07

 

 

izvor Street Art Utopia

 

 

 

Kosta Tošić

SEO / Internet marketing specialist at PopArt Studio