Posmatranjem svakodnevnih objekata, kreativno oko može da zapazi oblike koji mogu predstavljati element koji bi kompletirao ilustraciju.

Sa takvim okom karikaturista Christoph Niemann, odlučio je da svoje vizije prenese na papir.

Možda nam se ovakve ilustracije sviđaju zato što nas inspirišu da gledamo drugačije na stvari koje koristimo svaki dan ili zato što nas podsećaju na naše mogućnosti mašte kada smo bili deca.

Ono što nam se takođe sviđa kod ovakvih ilustracija jeste to što su pristupačne. Nisu vam potrebni skupi materijali ili jako dobre veštine crtanja. Ono što vam je potrebno, pored standardnog pribora za crtanje, jeste mašta i pogled na objekte iz svakodnevne stvari iz drugačije perspektive.

 

 

ilustracije-kompletirane-objektima-00 ilustracije-kompletirane-objektima-01 ilustracije-kompletirane-objektima-02 ilustracije-kompletirane-objektima-03 ilustracije-kompletirane-objektima-04 ilustracije-kompletirane-objektima-05 ilustracije-kompletirane-objektima-06 ilustracije-kompletirane-objektima-07 ilustracije-kompletirane-objektima-08 ilustracije-kompletirane-objektima-09 ilustracije-kompletirane-objektima-10 ilustracije-kompletirane-objektima-11 ilustracije-kompletirane-objektima-12 ilustracije-kompletirane-objektima-13 ilustracije-kompletirane-objektima-14 ilustracije-kompletirane-objektima-15 ilustracije-kompletirane-objektima-16 ilustracije-kompletirane-objektima-17 ilustracije-kompletirane-objektima-18 ilustracije-kompletirane-objektima-19

 

izvor: Bored Panda

 

 

Kosta Tošić

SEO / Internet marketing specialist at PopArt Studio