autistična-devojčica-koja-slika-06

Autizam je još uvek nedovoljno shvaćen složeni neurološki poremećaj koji utiče na sposobnost pojedinca da se uključuje u društvene interakcije. 5-godišnja Iris Grace iz Velike Britanije je pravi primer neočekivanih poklona autizma.

Njena izuzetna pažnja koja je usmerena na detalje joj pomaže da stvori neverovatne slike.

Mala Iris tek sada počinje da priča uz govorne terapije, njeni roditelji su je već uveli u slikarstvo pošto su otkrili njen neverovatan talenat.

Njen autizam je stvorio stil slikarstva koji do sada nije viđen u detetu njenog uzrasta, razume boje i način na koji se slažu i uklapaju. Procenite sami kvalitet ovih slika.

autistična-devojčica-koja-slika-01 autistična-devojčica-koja-slika-02 autistična-devojčica-koja-slika-03 autistična-devojčica-koja-slika-04 autistična-devojčica-koja-slika-05 autistična-devojčica-koja-slika-06 autistična-devojčica-koja-slika-07 autistična-devojčica-koja-slika-08 autistična-devojčica-koja-slika-09 autistična-devojčica-koja-slika-10 autistična-devojčica-koja-slika-11 autistična-devojčica-koja-slika-12 autistična-devojčica-koja-slika-13 autistična-devojčica-koja-slika-14 autistična-devojčica-koja-slika-15

Oskar Borbaš

Online marketing strategist.