foto manipulacije andre soza vivarijum 757

Andre Soza (port. Andre Souza) brazilski je digitalni umetnik i ilustrator koji živi i radi u Dubaiju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Bogato iskustvo u digitalnim kolažima, kao i istančani ukus za spoj nespojivih stvari Andrea ističu kao kvalitetnog autora i umetnika.

Naime, kako je Andre do sada sarađivao sa poznatim kompanijama poput Koka-Kole, televizijske kuće HBO, kompanije LG, proizvođača automobila poput Honde, GM-a, Forda, Folksvagena i Micubišija, jasno je zbog čega ovaj jedinstveni autor zaslužuje uvaženo mesto na našem blogu.

U svojim digitalnim kolažima, Soza manipuliše fotografije stvarnih ljudi i životinja i smešta ih u svoj čarobni svet u kome se različitosti i nelogičnosti spajaju u šarenilu neverovatno detaljnih kolaža. Tako na izdvojenoj fotografiji ovog članka pod nazivom „Vivarijum” vidimo jelena čiji su rogovi izrasli tako da podsećaju na kavez za ptice dok ključ od kaveza visi jelenu okačen oko vrata.

Pogledajte neke od njegovih radova i zapratite ga na dizajnerskoj mreži Behance, na kojoj možete pogledati i ostatak njegovog portfolija.


Bitka za zamak Sent Endruz

andre soza bitka


Fijat strada

andre soza fijat strada


Glas

andre soza cevoz 1

andre soza cevoz 2

andre soza cevoz 3


Gvozdeni džin


HBO: Pirati

andre soza hbo pirati


Koka-kola

andre soza koka kola


Moderna vremena

andre soza moderna vremena


Psi

andre soza psi

andre soza godaddy


Ševrolet

andre soza sevrolet


Štampači

andre soza stampaci


Sviđa ti se ovaj umetnik? Pogledaj još sličnih projekata:

Vesna Savić

Dedicates her time to learning about better means of communication, translating knowledge into practice, and is a passionate reader.