8 Milona Latica Cveća se Spustilo na Selo u Kostariki


Graciozna erupcija slikovito obojenih latica cveća – njih 8 miliona – preplavio je jedno malo selo u Kostariki. Nadrealan i lep prizor je deo SONY reklamne kampanje za njihovu novu 4D Ultra HD liniju televizora.

Možda najviše iznenađujuća stvar ovog reklamnog trika je u tome da su ovi veliki talasi latica stvarni. Iza toga stoji kreativni tim i meštani sela kojima je trebalo više od dve nedelje da prikupe 8 miliona cvetnih latica koje će se koristiti, pa je ukupna težina na kraju bila oko 3.5 tona.

Britanski tim za specijalne efekte za ovu potrebu je doneo razne mašine za vetar da bi duvali latice po okolini i stvorili neverovatne prizore u videu. Neki vizuelni efekti su dodati, ali direktor Jaron Albertin tvrdi da su dali sve od sebe da video bude što više realan. Video je naručen od strane McCann reklamne agencije, a za fotografije celog prizora zabeležio je fotograf Nick Meek.

Razlog zašto video koristi 8 miliona cvetnih latica je zato što je to broj piksela na ekranu 4K televizora. Video će biti korišćen da demonstrira oštrinu ovih novih ekrana ultra visoke rezolucije i njihove napredne mogućnosti sa bojama.

sony-4d-ultra-hd-reklamna-kampanja-08

sony-4d-ultra-hd-reklamna-kampanja-07

sony-4d-ultra-hd-reklamna-kampanja-06

sony-4d-ultra-hd-reklamna-kampanja-02

 

 

sony-4d-ultra-hd-reklamna-kampanja-01
sony-4d-ultra-hd-reklamna-kampanja-03

sony-4d-ultra-hd-reklamna-kampanja-04

sony-4d-ultra-hd-reklamna-kampanja-05

Latest posts by Jovan Ivezic (see all)
facebook
twitter
google
pinterest