Vizit karte su sastavni deo korporativnog identiteta komapanije pored logoa, memoranduma i koverte. One su esencijalni alat za poslovno umrežavanje i pomoći će vašim potencijalnim klijentima da pronađu put ka vama, dugo nakon što ste stupili u konverzaciju na nekom sastanku.

Tradicionalno vizit karte imaju tendenciju da budu dosadne i neupečatljive, više nego što imaju za cilj da impresioniraju, ali to nije slučaj sa vizit karticama koje ćete ovde videti.

Kao i svi ostali elementi grafičkog dizajna koji imaju za cilj promociju (reklamne kese, brošure, etikete itd.) vizit karte treba da budu upečatljive, kreativne ili čak neobične da bi privukle pažnju i ostavile dobar utisak na potencijalne klijente.

Cena dizajna vizit karte se kreće od nekoliko desetina do nekoliko stotina evra ili više, a postoje i besplatne šablonske verzije. Šabloni su naravno loše rešenje ukoliko je u pitanju ozbiljan biznis, sve zavisi od vaših potreba.

Ako želite da izgradite kontakte i da se izdvojite iz gomile, pronađite inspiraciju za dizajn vizit karti u primerima ispod.

neobicne-vizit-karte-16

neobicne-vizit-karte-01

neobicne-vizit-karte-02

neobicne-vizit-karte-03

neobicne-vizit-karte-04

neobicne-vizit-karte-05

neobicne-vizit-karte-06

neobicne-vizit-karte-07

neobicne-vizit-karte-08

neobicne-vizit-karte-09

neobicne-vizit-karte-10

neobicne-vizit-karte-11

neobicne-vizit-karte-12

neobicne-vizit-karte-13

neobicne-vizit-karte-14

neobicne-vizit-karte-15

neobicne-vizit-karte-17

Jovan Ivezic

E-business and internet marketing specialist.