U Beogradu je 2.novembra održan događaj "Belgrade Behance Reviews" u inicijativi mlade kreativne grupe "Lege Artists" uz podršku SuperDot agencije. Događaju je prisustvovalo više od 350 posetilaca.

Beograd Behance Reviews je samo jedan u nizu globalnih događaja koji se održavaju u svetu pod nazivom „Behance Portfolio Reviews Week“  sa ciljem da pojedinci mogu da predstave svoje radove, dobiju komentare svojih radova, čuju mišljenja i savete od iskusnih profesionalaca i da bolje upoznaju svoju lokalnu kreativnu zajednicu.

10 najboljih izlagača

Na događaju je bilo izloženo 10 najboljih radova sa Behance mreže, koji su odabrani po kriterijumu SERBIA, MOST RECENT i po umetničkoj vrednosti radova.

Posetioci su na ulazu dobijali po jedan Behance Appreciate Stiker pomoću kojeg su glasali i na taj način izabrali pobednika koji je kao nagradu dobio Behance Appreciation Coin.

Među deset najboljih izlagača bio je i naš kolega Goran Babić koji je predstavio svoj rad pod nazivom „Mesec Dana za Logo Dizajn„. Goran je svakog dana u mesecu kreirao po jedan logotip za svako slovo i tako kreirao kolekciju od 32 logotipa.

Kako je sve to izgledalo pogledajte u nastavku.

belgrade-behance-reviews-02

belgrade-behance-reviews-01

belgrade-behance-reviews-13

belgrade-behance-reviews-06

belgrade-behance-reviews-09

belgrade-behance-reviews-04

belgrade-behance-reviews-12

belgrade-behance-reviews-14

belgrade-behance-reviews-07

belgrade-behance-reviews-05

belgrade-behance-reviews-08

belgrade-behance-reviews-10

belgrade-behance-reviews-03

belgrade-behance-reviews-11

Jovan Ivezic

E-business and internet marketing specialist.