Google Web Designer

Google je ponovo oduševio svojom inovacijom! Predstavljamo vam Google Web Designer - interaktivni alat baziran na HTML 5, direktno povezan sa dizajnom i grafikom. Ovaj alat omogućava kreiranje fascinantnih vizuelnih iskustava koje možete koristiti na bilo kom uređaju, od desktopa do tableta i mobilnog telefona. Iskoristite prednosti kompatibilnosti sa svakim uređajem uz Google Web Designer.

Fokus na dizajnu

Ovim moćnim „tool-om“ Google je rešio za vas da uradi HTML 5 i CSS 3, a vi možete slobodno da se fokusirate na stvaranje i ostvarivanje vašeg dizajna, na ono što najviše volite.

Proširivanje sa kodom

Ako želite da se osetite praktičnijim i da imate veću kontrolu možete bez problema da menjate i dodajete svoj kod na postojeći.
Vaše ideje su pojačane kodom koji prati vaš rad, a ne ograničene njime.

google-web-designer

Karakteristike:

Dva režima animacija

U brzom režimu izgrađujte animacije deo po deo ili scenu po scenu, a pri tom ćete imati obezbeđene frejmove vašeg rada koji su hvatani u međuvremenu.
U naprednom režimu povežite pojedinačne delove pomoću slojeva i stvarajte celinu, a zaista je lako menjati položaj elemenata ukoliko je to potrebno.

Puno 3D okruženje

Kreirajte 3D sadržaj i manipulišite njime upotrebom niza alata koji vam se nude, a CSS3 će se pobrinuti da možete da rotirate objekte i da postignete željeni rezultat.

Prikaz dizajna i koda

Možete da se krećete napred i nazad između koda i prikaza dizajna- onoga što ste napravili. Sve izmene koje napravite u kodu možete odmah videti kako se odražavaju na dizajn odmah.
Na taj načim kreativnosti vam nikada neće nedostajati jer sada kod možete da upotpunite vizuelnim delom.

Lako plasiranje

Google Web Designer vam olakšava da postavite vaš rad na bilo koju platformu odabirom opcija pri objavljivanju: DoubleClick Studio ili AdMob,
ili idite na generičke opcije da objavite sadržaj na nekoj drugoj mreži. Nije potrebno dodatno kodiranje.

screen-shot-2013-09-30-at-10-44-36-am

Jovan Ivezic

E-business and internet marketing specialist.