Hvala što ste se prijavili na naš newsletter!
Prijava nije uspela.
best websites of the world
css design awards nominee

Reinstalirajte vaš Windows, omogućite vašem računaru da radi brzo kao kada je bio nov

Instalacija operativnog sistema Windows

Ukoliko posedujete računar, sigurno ste i sami došli u situaciju da vaš sistem ne radi jednako brzo i pouzdano kao prvog dana. To se može desiti iz više razloga:

  • zaraza računara malicioznim kodom. (virusi, malveri, crvi, trojanci)
  • pojava fragmentovanih sektora na čvrstom disku - (fragmentacija)
  • zastareli ili neispravni drajveri
  • zaostatci od uklonjenih programa u registri bazi - (registry)

Svi gorenavedeni faktori mogu uticati kako na usporenje rada sistema, tako i na njegovu stabilnost. Takođe može se desiti i da dođe do usporenja pri pokretanju vaših aplikacija, programa i igara pa i samog pristupa podacima.

Važno je napomenuti da podatke nikako ne treba čuvati na sistemskoj particiji C jer postoji verovatnoća da prilikom pada sistema dođe do njihovog gubitka, kako vaših ličnih, tako i sistemski važnih podataka.

PopArt Studio je firma sa veoma velikom bazom zadovoljnih klijenata, koja pored izrade web prezentacija takođe vrši servis i održavanje vaših računara i instalaciju operativnog sistema Windowsa- originalnih verzija koje ste dobili prilikom kupovine vaših računara ili instaliranje privremene (eng. trial) verzije


Reinstalaciju Windows-a vršimo u našem servisu ili u dogovoru sa vama izlazimo na teren. U zavisnosti od Vaših zahteva, kao i od performansi samog računara, u ponudi imamo poslednje tri izdate verzije operativnog sistema kompanije Microsoft: Windows 7, Windows 8 i najnoviji Windows 10.

Reinstalacija Windowsa takođe obuhvata instaliranje najnovijih drajvera sa sajta proizvođača za vaš računar, instaliranje neophodnih besplatnih programa za vas udoban i neometan rad kao i instaliranje same antivirus/antimalver zaštite sa ažuriranom bazom za otkrivanje virusa i ostalog štetnog kôda.

I to, naravno, nije sve! Trudeći se da vam uvek obezbedimo više i budemo sadržajniji, reinstalacija sistema Windows podrzumeva i instaliranje privremene verzije paketa Microsoft Office po želji: Microsoft Office Professional/Standard 2007, Microsoft Office Professional Plus 2010, Microsoft Office Professional 2013.