Hvala što ste se prijavili na naš newsletter!
Prijava nije uspela.
best websites of the world
css design awards nominee

Reinstalirajte vaš operativni sistem, omogućite da vaš računar radi brzo kao kada je bio nov

Instalacija operativnog sistema

Reinstalacija operativnih sistemâ: Ukoliko imate problem sa performansama računara, brzinom otvaranja aplikacija, podizanja sistema, gašenja i u ostalim situacijama, a ne želite da kupujete novi računar, reinstalacija operativnog sistema je svakako prvi i pravi izbor.

Reinstalacijom tj. instalacijom novog operativnog sistema softver računara se vraća u prvobitno stanje, kao kada je računar bio kupljen. U najčešćem broju slučajeva, moguće je dobiti fantastične performanse računara instaliranjem novog sistema nego trošiti novac na kupovinu novog. Često i novi računari imaju problema sa performansama.

Surfujući po internetu dešava se da se računar zarazi malicioznim kôdom odnosno virusom ili najčešće različitim crvima, trojancima... Reinstalacijom operativnog sistema u potpunosti otklanjate sve anomalije i vraćate računar u punu radnu snagu.


Instalacija Linux-a, Ubuntu ...

Reinstalacija operativnog sistemaa - Linux, Ubuntu...
Reinstalacija operativnog sistema, svih uređaja, podešavanje, antivirusna zaštita, podešavanje Interneta i elektronske pošte, komplet besplatnih programa.
Pre instalacije sistema ili čišćenja virusa prebacite podatke na drugu particiju diska (najčešće D particiju), ili na DVD, da ne biste plaćali tu uslugu!


Kompletna instalacija operativnog sistema

  • instalacija operativnog sistema po želji klijenta (linux, Ubuntu)
  • instalacija antivirusne zaštite Avast, Autorun Eater, Spyware Terminator
  • instalacija programa za video i audio, WinAmp, BS player, i svi potrebni kodeci za nesmetan rad. Instalacija programa za internet/veb pregledače Mozilla Firefox, Google Chrome, Flash Player
  • instalacija programa za slike ACD See 8.1
  • instalacija programa za narezivanje CD/DVD medija Nero
  • instalacija 7zip programa za zipovane fijlove
  • Office 2003, 2007, 2010 po želji

i još mnogi drugi sitni programi...

U cenu instalacije ulazi i instalacija drajvera, podešavanje interneta, imejla, povezivanje štampača, povezivanje skenera, umrežavanje rutera...

Optimizacija operativnog sistema prema konfiguraciji potpuno BESPLATNO.