30 Zanimljivih fotografija zabeleženih u savršenom trenutku


Ponekad možete i hiljadu puta pokušavati da uslikate fotografiju, ali ako ne uradite to u pravom momentu, ne možete dobiti tačno onakvu fotografiju kakvu ste želeli. Određeni trenutak fotografisanja može da načini fotografiju zanimljivom ili je u potpunosti upropasti, praveći od nje na taj način smešnu slučajnost ili iluziju.

Kada bi svako ko poseduje fotoaparat bio fotograf, onda bi i svako ko poseduje tiganj bio kuvar. Umetnost fotografije se ne svodi na stiskanje dugmeta na skupom fotoaparatu. Radi se o usavršavanju veštine hvatanja tog savršenog trenutka koji je, kako fotografi sami kažu, vredniji od hiljadu reči.

Sledi kolekcija od 30 fotografija koje su uhvaćene upravo u tom savršenom trenutku. Većina njih je šaljiva slučajnost međutim ima i onih koje su pedanto uslikane od strane talentovanih fotografa koji su planirali i iskoordinisali fotografiju do savršenosti.

 

fotografije-u-savrsenom-trenutku-00 fotografije-u-savrsenom-trenutku-01 fotografije-u-savrsenom-trenutku-02 fotografije-u-savrsenom-trenutku-03 fotografije-u-savrsenom-trenutku-04 fotografije-u-savrsenom-trenutku-05 fotografije-u-savrsenom-trenutku-06 fotografije-u-savrsenom-trenutku-07 fotografije-u-savrsenom-trenutku-08 fotografije-u-savrsenom-trenutku-09 fotografije-u-savrsenom-trenutku-10 fotografije-u-savrsenom-trenutku-11 fotografije-u-savrsenom-trenutku-12 fotografije-u-savrsenom-trenutku-13 fotografije-u-savrsenom-trenutku-14 fotografije-u-savrsenom-trenutku-15 fotografije-u-savrsenom-trenutku-16 fotografije-u-savrsenom-trenutku-17 fotografije-u-savrsenom-trenutku-18 fotografije-u-savrsenom-trenutku-19 fotografije-u-savrsenom-trenutku-20 fotografije-u-savrsenom-trenutku-21 fotografije-u-savrsenom-trenutku-22 fotografije-u-savrsenom-trenutku-23 fotografije-u-savrsenom-trenutku-24 fotografije-u-savrsenom-trenutku-25 fotografije-u-savrsenom-trenutku-26 fotografije-u-savrsenom-trenutku-27 fotografije-u-savrsenom-trenutku-28 fotografije-u-savrsenom-trenutku-29

 

izvor BoredPanda

 

Latest posts by Kosta Tošić (see all)
facebook
twitter
google
pinterest