popart novogodisnja cestitka 2015

Pre nego krene navala spamova, a već po junk folderu čini mi se da jeste, poželeo bi svima srećnu i uspešnu novu godinu!

[divider_1px]

Počeli smo kao mali tim, kao mala porodica, kao i većina sličnih timova i bez obzira što je porodica prešla dvocifren broj članova, lično je i dalje doživljavam tako. Tim u kojem se poverenje gradilo, granica ambicija stalno pomerala, a pored poslovnog i profesionalnog odnosa stvorili se i lepi, zdravi, prijateljski odnosi.

Delili smo istu viziju, vođeni istim ciljem, da radimo ono što volimo i budemo što uspešniji u tome. Da težimo uvek ka boljem, kvalitetnijem i da konstantno prevazilazimo granice sopstvenih mogućnosti.

Uspona, padova, stagnacija, problema, backdorova je uvek bilo i uvek će ih biti, ali je lepo osvrnuti se bar na trenutak, videti gde smo bili, gde smo sada i gde želimo biti.

Bar na trenutak osetiti zadovoljstvo postignutim, jer mukotrpni i svakodnevni trud nije ništa ako se bar na tren ne osvrnemo i ne budemo zadovoljni plodovima rada. To kratko traje i mora se ići dalje, a to je upravo 2015-ta.

Poželeo bih svojim kolegama developerima da uvek ostanu gladni znanja i usavršavanja pogotovo što se tiče bilijara, dizajnerima da još više zagorčavaju život developerima i da nauče stoni tenis, a marketing sektoru da targetiraju isključivo kompanije koje znaju da cene kvalitet, ne prave kompromis, šalju specifikacije duže od jedne rečenice i veruju timu koji su odabrali.

 

Svim pratiocima na socijalnim mrežama hvala za godine zajedničke konekcije i hiljade deljenja!

 

Ostajte uvek gladni uspeha i znanja :)

 

 

Dejan Popović

Founder at PopArt Studio d.o.o.