30 Fotografija Uslikanih u Pravom Momentu


Fotografija je vrsta umetnosti koja je zainteresovala mnoge kreativne pojedince i dala im  mogućnost zaustavljanja vremena, radi kasnijeg prisećanja na značajne događaje, mesta i ljude.  Da bi fotografija bila uspešna, fotograf ima zadatak da na izgled jednostavne trenutke i kadrove pretvori u umetničko delo.

Dobar primer toga su idealno tempirane fotografije koje prikazuju savršene i obično smešne momente koji dođu i nestanu u treptaju oka. Internet je prepun slika koje su snimljene baš u pravom trenutku i iz odgovarajuće perspektive, pa smo odlučili da podelimo neke od njih sa vama.

Ove fotografije nisu sve nastale od strane profesionalnih fotografa. Bilo ko sa telefonom ili fotoaparatom može potencijalno uslikati takve momente, bez obzira da li je to organizovano ili spontano.

fotografije-nastale-u-pravom-trenutku-01 fotografije-nastale-u-pravom-trenutku-02 fotografije-nastale-u-pravom-trenutku-03 fotografije-nastale-u-pravom-trenutku-04 fotografije-nastale-u-pravom-trenutku-05 fotografije-nastale-u-pravom-trenutku-06 fotografije-nastale-u-pravom-trenutku-07 fotografije-nastale-u-pravom-trenutku-08 fotografije-nastale-u-pravom-trenutku-09 fotografije-nastale-u-pravom-trenutku-10 fotografije-nastale-u-pravom-trenutku-11 fotografije-nastale-u-pravom-trenutku-12 fotografije-nastale-u-pravom-trenutku-13 fotografije-nastale-u-pravom-trenutku-14 fotografije-nastale-u-pravom-trenutku-15 fotografije-nastale-u-pravom-trenutku-16 fotografije-nastale-u-pravom-trenutku-17 fotografije-nastale-u-pravom-trenutku-18 fotografije-nastale-u-pravom-trenutku-19 fotografije-nastale-u-pravom-trenutku-20 fotografije-nastale-u-pravom-trenutku-21 fotografije-nastale-u-pravom-trenutku-22 fotografije-nastale-u-pravom-trenutku-23 fotografije-nastale-u-pravom-trenutku-24 fotografije-nastale-u-pravom-trenutku-25 fotografije-nastale-u-pravom-trenutku-26 fotografije-nastale-u-pravom-trenutku-27 fotografije-nastale-u-pravom-trenutku-28 fotografije-nastale-u-pravom-trenutku-29 fotografije-nastale-u-pravom-trenutku-30

 

Latest posts by Jovan Ivezic (see all)
facebook
twitter
google
pinterest