besplatne wordpress teme jun

Tržište WordPress tema je više nego ikada preplavljeno novim temama, pa je nekada teško znati odakle započeti pretragu.

WordPress direktorijum tema je odlično mesto za početak pretraživanja, ali može vam oduzeti dosta vremena zbog velikog broja dostupnih tema i ograničene navigacije.

Dobra stvar je to da su većina novih tema koje izlaze responsive i upotrebljive na različitim tipovima uređaja, što značajno olakšava odabir. Responsive je najnoviji zahtev koji treba ispuniti za bolje rangiranje na pretraživačima.

Sve većem broju tema doprinosi i popularnost WordPress-a koji zauzima 22.4% od ukupnog udela svih sajtova na tržištu, što je impresivna cifra.

Ukoliko želite da sami razvijate temu, dobra ideja je upotreba WordPress framework-a za teme koji su namenjeni developerima. Prodaja WordPress tema je relativno „novi“ model poslovanja i koriste ga kako web dizajn agencije tako i pojedninci. Centralno mesto za prodaju tema je sajt Themeforest, gde se možete lako registrovati i započeti sopstveni biznis.

Za korisnike koji su srednjeg nivoa znanja i žele da urade neke manje izmene na postojećim temama, savetujemo upotrebu WordPress child tema.

Svakog meseca vam donosimo našu selekciju besplatnih WordPress tema, a ovo su naši favoriti za jun:

Finale

finale

Advertica Lite

advertica

Fruitful

fruitful

Hueman

Hueman

Sparkling

sparkling

Intuition

Intuition

MegaResponsive

megaresponsive

Padhang

padhang

Revera

Revera

Jovan Ivezic

E-business and internet marketing specialist.