Da li imate planove da kreirate sajt koji se sastoji od jedne stranice tvz. single page ili one page sajt i pri tome radite razvoj u WordPress-u?

Ako je tako, pogledajte ovaj članak u kome možete da pronađete single page WordPress teme koje su besplatne za preuzimanje. Sve teme imaju profesionalan i unikatan dizajn i namenu da čak izgleda pomalo neverovatno da su besplatne. Obavezno pogledajte svaku do njih.

Legend
free-wordpress-theme-Legend

Legend je jedna od najnovijih, ali i najboljih temi ovde. Flat dizajn, responsive, sekcija za portfolio, tim, kontakt forma čini ovu temu onim što jeste. Legend se zasniva na Twitter Bootstrap-u, što znači da je jednostavna za izmenu i prilagođavanje.

Minimable
free-wordpress-theme-Minimable

Ako volite skrolovanje, ova tema će vam se svideti. Minimable je izgrađen na Bootstrap-u i idealan je za portfolio sajtove, prikaz informacija o kompaniji, kontakt informacije itd. Takođe postoji i premium verzija ove teme u slučaju da trebate više mogućnosti.

OnePager
free-wordpress-theme-OnePager

OnePager je besplatna tema za WordPress koja ide sa slajderom za slike i kontakt formom. Savršena za kreiranje portfolio sajtova, ali može biti korišćena i za ostale tipove web sajtova. OnePager je responsive tema, ima dobar prikaz na svim uređajima.

Solio
free-wordpress-theme-Solio

Solio je single-page WordPress tema pogodna za online portfolio. Ako treba da prikažete vaše najbolje radove, podelite vaše kontakt informacije i linkove ka društvenim mrežama, obavezno istražite Solio.

Launch Effect

free-wordpress-theme-Launch-Effect

Launch Effect je besplatna responsive one-page WP tema koja može biti lako integrisana sa popularnim e-mail servisima. Njena glavna svrha je da vam pomogne da se povežete sa posetiocima sajta čak i pre nego što je sajt kreiran. Posetioci će moći da ostave svoju mejl adresu putem forme za pretplatu i na taj način saznaju kada će sajt biti kompletiran i spreman za posetioce.

Jovan Ivezic

E-business and internet marketing specialist.