8 Briljantnih Interaktivnih Marketing Kampanja

Da li vam je potreban podsticaj za inspiraciju? Ove interaktivne marketing kampanje će učiniti taj trik. Sledeće kampanje ne samo da su angažujuće već i ostavljaju jak utisak na potrošače svojom kreativnošću i jedinstvenošću.

Pogledajte selekciju videa koje smo odabrali za vas da bi dobili jasnu ideju o tome zašto je potrebno angažovati posetioce na vašim sajtovima, otkrijte šta ljude navodi na razgovor, identifikujte šta je to što će privući posetioce da se ponovo vrate na vaš sajt i najvažnije vidite svojim sopstvenim očima pravu vrednost kreiranja angažujućeg i močnog sadržaja.

Humor i radost su dva najvažnija aspekta skoro svih interaktivnih marketinških kampanja. Humor utiče na ponašanje ljudi u pozitivnom smislu; obično, samo je leva hemisfera mozga je aktivna – strana koju koristimo za logiku, analizu itd. Desna hemisfera se aktivira sa emocionalnim stimulansima poput humora, tako da ima smisla prenositi informacije upotrebom komedije ne samo zbog toga što će biti zapamćene u obe strane mozga, već i zbog toga što će se javnost odnositi prema brendu na više ličnom i nezaboravnom nivou.

Pogledajte naših 8 omiljenih marketinških kampanja.

Europe it’s just next door

Photoshop Live – Street Retouch Prank

Invisible Vending Machine

Coca­Cola: The Social robot

Samsung GALAXY S4 – Stare Down im Zürich

How far will you go for Fantastic Delites? – Delite-o-matic

Smileball controlled pinball machine

Polar Cell Phone Nullifie

Jovan Ivezic

E-business and internet marketing specialist.