health-clinic-theme

Postoji iznenađujuće veliki broj jedninstvenih Wordpress tema, samo je pitanje kako se snaći i odabrati one najbolje za vaš sajt. Da bi vam olakšali odabir pripremili smo kratku listu tema vrednih pažnje i odličnog dizajna.

Ono što je dobro kod ovih tema je da su kreirane za specifične niše sajtova, kao što su hrana, fitnes , pravne ili medicinske firme, za razliku od standardnih i najviše zastupljenih poslovnih i portfolio tema.

Foodie

Kada je reč o temama dizajniranim za specijalnu upotrebu – Foodie tema je jedna od takvih namenjena za blogove koji se bave hranom.

foodie-theme

Connect

Connect je višenamenska tema koja lako može biti prilagođena vašim potrebama, od sajtova za mala preduzeća do portfolio sajtova. Atraktivan  dizajn svih stranica, ima podršku za Content Timeline plugin.

connect-theme

Bloggit

Bloggit tema by WPExplorer ima odličan dizajn i funkiconalnosti za sajtove tipa magazina ili sajtova sa vestima.

bloggit-theme

HumbleShop

HumbleShop je tema predviđena za e-commerce sajtove ili onlajn prodavnice. Ono što pravi razliku u odnosu na slične teme je veoma funkcionalan, moderan i efektivan dizajn.

humbleshop-theme

Dr. Lawyer

Dr. Lawyer wordpress tema kako joj i ime govori dizajnirana je za advokatske firme.

dr-lawyer-theme

Arch

Arch tema idelna za arhitekte, sa mnogo opcija i mogućnosti za prilagođavanje specifičnim potrebama.

arch-theme

HC

HC skraćenica za health clinic, tema dizajnirana za stručnjake iz oblasti zdravlja, upotrebljiva i za blogere medicinske profesije.

dr-med-health-clinic-theme

GymBoom

GymBoom wordpress tema specijalno dizajnirana za fitnes centre i teretane.

gymboom-theme

Jovan Ivezic

E-business and internet marketing specialist.