Avgustovsko izdanje noviteta za web dizajnere uključuje nove web aplikacije, javascript i jQuery, aplikacije za Mac OS X i Windows, alate za produktivnost i još čitav niz novih fontovaVećina programa za web dizajnere koje ćemo Vam predstaviti su besplatni ili vrlo jeftini.

Proof

Proof je aplikacija za iPad koja vrši prikupljanje povratnih informacija o dizajnu direktno od korisnika i šalje ih na Vaš telefon.
Ova aplikacija učiniće lakšim ostavljanje feedback-a korisnicima i lakšim za razumevanje koliko su korisnici zadovoljni.

Frank DeLoupe

Frank DeLoupe je novi alat za Mac i služi za odabir i prepoznavanje boja. Može da se koristi zajedno sa Photoshop-om što je vrlo korisno jer može da prepozna boju izvan programa sa kojim radite a takođe može da se koristi i samostalno.

Droplings

Droplings je aplikacija koja omogućava da bilo koji fajl na računaru pretvorite u brendiranu download stranicu sa linkom hostovanim na Dropbox-u.
Samo prevucite fajl na menibar i ovaj program će napraviti stranicu, zatim ih okačite na Vašu Dropbox stranicu i link koji ćete dobiti potrebno je da kopirate.

Pulse

puls je aplikacija koja služi da pomogne korisnicima da objedine svoje omiljene web sajtove.
Vaši bookmakovani web sajtovi biće pretvoreni u prelep interaktivni mozaik i sortirani po izboru korisnika. Pulse je kompatibilan sa većinom popularnih browsera.

BaseDemo

je aplikacija koja će Vam pomoći da napravite demo stranice Vaših aplikacija ili projekata koje razvijate.
odličan je za GitHub stranice i daje odličnan, čist, pregledan izgled demo stranicama koje budete odlučili da napravite.

Jovan Ivezic

E-business and internet marketing specialist.