Odličnih 12 Galerija Logo Dizajna


Odličnih 12 Galerija Logo Dizajna

Dizajneri logoa uvek žude za raznim izvorima koji će da ih inspirišu. Sada postoji mnogo web sajtova koji imaju logo dizajne koji služe za inspiraciju. Ovi web sajtovi predstavljaju neke od najboljih logo dizajna koji će vam sigurno pokrenuti kreativne sokove u mozgu. Samo morate biti oprezni jel je tanka linija između inspiracije i plagijata. Bilo da ste dizajner ili klijent koji želi logo za svoju kompaniju galerije sa logoima su prava poslastica za pregledanje. Zbog velikog broja sajtova sa ovom tematikom koji se pojavljuju svakodnevno teško je izabrati najbolji. Danas ćemo predstaviti 12 najboljih galerija sa dizajnima logoa koji će da vas inspirišu u svakom smislu.

1. Logo Pond

Logo Pond je odlično mesto za pecanje novih ideja jel sadrži preko 10000 identiteta firmi i logo dizajna.

2. Logo Faves

Logo Faves je kolekcija od preko 8000 logoa. Može se reći da se ovde mogu pronaći najinspirativniji logoi i talentovani dizajneri logoa.

3. Logo Fi

Logofi.com je novi web portal za dizajnere logoa i domaćin je ogromnom broju logoa koji su unikatni i kreativni.

4. Logo Moose

Logo Moose je kolekcija nekih od najboljih logoa iz celog sveta. Svakodnevno donosi nove dizajne logoa kao i ideje za korporativni identitet.

5. The Design Inspiration

The Design Inspiration je inspirativni web sajt koji sadrži dizajne logoa, ilustracije, dizajne web sajtova, vizit karte, fotografije i obrazce.

6. Logo Spire

Logo Spire je još jedna odlična inspirativna logo galerija. Ovde možete da kačite, pretražujete, ocenjujete i komentarišete logoe.

7. LogoLicia

Logolícia je još jedna insipirativna galerija logoa koja ima za cilj da objavi vaša dela i da posluži kao inspiracija za sledeći projekat.

8. The Logo Mix

Ovde možete da vidite neke od najkreativnijih dizajna logoa koje su radili profesionalci.

9. Logo Fury

Logo Fury je još jedna stimulativna galerija logo dizajna koja se redovno osvežava novim materijalom. Tu su stotine profesionalnih dizajna logoa koje su tu da vas inspirišu.

10. Logo From Dreams

Logo From Dreams drži do svog imena i predstavlja sanjive dizajne logoa. Ovde možete pronaći razne primere logoa za inspiraciju kao i uputstva i smernice za grafički dizajn.

11. Logo of The Day

Ovo je još jedna inspirativna galerija logo dizajna koja ima i svoje nagrade za najbolje radove „Logo Design Awards“. Ovde možete pronaći logoe za proučavanje, korporativne identitete, najbolje dizajne logoa itd.

12. Logo Gala

LogoGala pruža inspiraciju za dizajn logoa kao i uvid u proces dizajniranja logoa a tu je i blog posvećen dizajniranju logoa na kojem se mogu razmenjivati iskustva.

Latest posts by Jovan Ivezic (see all)
facebook
twitter
google
pinterest