Najbolji Web Sajtovi za Preuzimanje PSD Fajlova – I Deo


Najbolji Web Sajtovi za Preuzimanje PSD Fajlova – I Deo

Danas ćemo vam predstaviti neke od najboljih sajtova sa kojih možete skidati PSD grafička rešenja. PSD fajlovi su veoma koristan izvor za učenje jel na njima možete videti sve layer-e kao i tehnike koje su korištene da bi se došlo do krajnjeg rezultata.

Neki od dole navedenih sajtova će vam možda biti poznati ali ćete biti iznenađeni kada vidite da možete preuzeti PSD fajlove besplatno. Nadamo se da će vam ova kolekcija koristiti i da ćete naučiti nešto novo.

1. 365psd

365psd

365psd.com je jedan od najboljih besplatnih izvora PSD fajlova na webu. Kod njih su dostupni fajlovi najbolje savršenosti i kvaliteta.

2. Free PSD Files

Free PSD Files

Još jedan profesionalan web sajt čistog dizajna na kojem su dostupni PSD fajlovi, vredi pogledati.

3. Design Instruct

Design Instruct

Design Instruct je poznat po svojim kreativnim tutorijalima koji su dostupni i za download, što znači da možete preuzeti i finalno rešenje do kojeg se dođe preko tutorijala.

4. psdGraphics

psdGraphics

psdGraphics ima u svojoj kolekciji dosta PSD fajlova, templejta pa čak i tutorijala. Vrlo čist i elegantan dizajn samog sajta omogućava lako i brzo pronalaženje sadržaja koji vas interesuje.

5. Official PSDs

Official PSDs

Dosta PSD fajlova je dostupno za besplatno preuzimanje na ovom portalu. Jedino što mora da se registruje da bi bili u mogućnosti da preuzmete fajlove.

6. Download PSD

Download PSD

Showcase stil web sajta za preuzimanje PSD fajlova, inače sajt je totalno urađen u Photoshop stilu i ceo ima taj osećaj kao da se nalazite u PS okruženju a ne na nekoj web strani.

7. FreePSD

FreePSD

FreePSD je još jedan odličan izvor za besplatno preuzimanje PSD fajlova.

8. Tutorial9

Tutorial9

Odličan blog sa tutorijalima vrlo cenjen u dizajnerskoj zajednici. Nude veliki broj tutorijala a pored toga i PSD fajlove.

9. deviantART

deviantART

deviantART je definitivno najveći izvor PSD fajlova na webu. Svi fajlovi su stvoreni od strane članova DA zajednice.

10. GraphicsFuel

GraphicsFuel

Ovaj dizajnerski blog nudi mnoštvo unikatnih i neobičnih PSD fajlova tako da overite ovaj izvor.

11. Ps Galaxy

Ps Galaxy

Još jedan izvor PSD grafike urađen u showcase stilu sa sistemom glasanja. Pored PSD fajlova tu su i razni oblici, gradijenti, Photoshop akcije itd.

12. Six Revisions

Six Revisions

Obavezno pogledajte kategoriju tutorijala na Six Revisions i uvidećete koliko kvalitenog materijala tu ima a najbolje od svega je sto vam je omogućeno da preuzmete izvorne fajlove korištene u tutorijalima.

13. PSD Vibe

PSD Vibe

Na ovom portalu čistog i modernog dizajna dostupni su kako tutorijali tako i PSD fajlovi.

14. Abduzeedo

Abduzeedo

Abduzeedo je poznat po svojim inspirativnim člancima ali isto tako nude i vrlo dobre tutorijale kao i besplatno preuzimanje PSD fajlova.

15. DeviseFunction

DeviseFunction

Profesionali blog za web dizajnere na kojem se razmenjuju znanja u obliku tutorijala. Tutorijali su besplatni za preuzimanje.

Latest posts by Jovan Ivezic (see all)
facebook
twitter
google
pinterest