Odlični resursi za digitalnu fotografiju


Odlični resursi za digitalnu fotografiju

Mnogi ljudi potroše velike svote novca na odlične fotoaparate koji većinu vremena skupljaju prašinu ili se iznesu za neke događaje kao što su venčanja, rođendani ili slično. I kad se ti aparati iskoriste, većina slika su lošeg kvaliteta. Zašto? Zbog nedostatka veštine? Moguće. Najverovatnije osoba koja slika nema dovoljno znanja o onome što radi. Potreban je savet profesionalca i onog trenutka kad znate šta radite i savladate osnove koje koriste profesionalni fotografi, vaše fotografije će se momentalno isticati u gomili.

Osnove fotografije

Dok mnogi od amatera i dalje pokušavaju da uđu u svet fotografije, u ovom postu prikazujemo profesionalne radove fotografa koji vladaju ovom veštinom.

Danas u eri digitalne fotografije, crno-bele fotografije često bude onaj nostalgični noir efekat 20og veka. Ali, crno-bela fotografija je i dalje u fokusu i izuzetno popularna te se koristi u
razne svrhe. To je jedan od najboljih i najjeftinijih načina da se testira kreativnost početnika u fotografiju. Ovakve slike odaju čast zaboravljenoj i zapostavljenoj umetnosti fotografija.

Latest posts by Jovan Ivezic (see all)
facebook
twitter
google
pinterest