Nova fenomenalna 4 jQuery Plugin-a koja će Vam značajno povećati kvalitet web sajta.jQuery je brza i mala JavaScript biblioteka bogata moćnim opcijama koja pojednostavljuje prolaženje i manipulaciju HTML dokumentom, kao i rukovanje događajima i animacijama. Zahvaljujući svojoj raznolikosti i proširivosti, jQuery je promenio način na koji milioni pišu JavaScript.

Plugini su sastavni delovi WordPress sajtova jer omogućavaju važne opcije na vebsajtu – bilo da treba dodati kontakt obrasce, poboljšati SEO, povećati brzinu stranice – šta god je vašem poslovanju potrebno. Kreiranje kvalitenog WordPress vebsajta je još lakše uz plugin, tako da Vam u nastavku donosimo najbolje nove plugine.

Phono – jQuery Phone Plugin

phono.com

Phono je jednostavan JQuery plugin i JavaScript library koji pretvara bilo koji web browser u telefon; moguće je pozivati sa telefona ili slati instant poruke. Možete se konektovati čak i na SIP clients; sve sa jednostavnim API. Nažalost, Phono je prestao da postoji pre nekog vremena, ali u to vreme je bilo odlično

Wijmo – jQuery UI Widgets

Wijmo - jQuery UI Widgets

Wijmo je kompletan paket sa preko 30 jQuery UI Widget-a.

Wijmo je plugin visokog kvaliteta, kog koriste kompanije sa Fortune 500 liste. Ovaj plugin je mali i lagan, i optimizovan za upotrebu na mobilnim uređajima.

Osim toga, Wijmo nudi brzinu i fleksibilnost, kao i ključne prednosti pri prilagođavanju komponenti. Wijmo – jQuery UI Widgets

SlideNote – jQuery Plugin za slanje notifikacija

SlideNote - A jQuery Plugin For Sliding Notifications

SlideNote je moguće modifikovati. Ovo je vrlo flexibilan jQuery plugin koji omogućava jednostavno postavljanje notifikacija na Vaš website ili na Vašoj web aplikaciji.
SlideNote – A jQuery Plugin For Sliding Notifications

IMGr – jQuery Image Rounder

IMGr - jQuery Image Rounder

IMGr je jQuery plugin za zaobljavanje uglova slike. Moguće je jednostavno manipulisati slikama i njihovim uglovima.

Uživajte !

Jovan Ivezic

E-business and internet marketing specialist.