Besplatni Dodaci za Vaš Web Sajt! II Deo


Besplatni Dodaci za Vaš Web Sajt! II Deo

I dalje Vam pomažemo da Vaš web sajt učinite lepšim, praktičnijim i korisnijim za svoje posetioce! Predlažemo Vam da izaberete još ponešto što Vam se dopada i postavite sasvim besplatno. Poigrajte se brojnim mogućnostima i svojom kreativnošću.

E-mail formulari, mejling liste, i još mnogo toga možete da iskoristite i povećate funkcionalnost svog web sajta!

1. Forum – Dodatak možete preuzeti ovde. Veoma jednostavna instalacija ovog foruma pruža mogućnost da se on ugradi u svaki web sajt. Potrebno je samo da kopirate kod foruma u kod Vašeg web sajta gde želite da se forum nalazi.

2. Formulari za e-mail – Dodatak možete preuzeti ovde. Možete da kreirate bilo kakav oblik formulara za e-mail lako i jednostavo – nije potrebno kodiranje. Postoji mogućnost pretpregleda formulara još u procesu izrade. Imate mogućnost da sačuvate svoj formular u bazi podataka i ponovo ga koristite kasnije. Možete da izaberete između već gotovih formulara i modifikujete ih po želji. Instalacija je i više nego jednostavna – samo kopirajte kod u kod svog web sajta.

3. Chat – Dodatak možete preuzeti ovde. Sobe za ćaskanje možete da prilagođavate izgledu svog sajta. Postoje opcije za izbor jezika. Ništa nije potrebno da se preuzima, sve što se traži je pretraživač koji podržava Javu. Kopirajte kod i imaćete svoju sobu za ćaskanje!

4. Mejling lista – Dodatak je moguće preuzeti ovde. Imajte liste onih koji su se odlučili da Vas prate (subscribers). Dobijajte e-mail svaki put kad se novi članovi pridruže Vašoj mejling listi. Možete naći sve koji su na Vašoj listi pomoću pretraživača, po imenu ili datumu. Možete dizajnirati izgled po svojoj volji. Potrebno je samo kopirati kod na željeno mesto.

5. Ankete, kvizovi – Dodatak je dostupan ovde. Postavite i menjajte do 10 pitanja i odgovora. Prilagodite svoju anketu izgledu web stranice. Posetioci mogu da glasaju jednom dnevno ili neograničeno. Sve što je potrebno je da kopirate kod gde želite na Vaoj web stranici.

Nadamo se da ćete od svega uspeti pronaći nešto čime ćete svoj web sajt učiniti još interesantnijim i funkcionalnijim i to na veoma lak i jednostavan način!

Latest posts by Jovan Ivezic (see all)
facebook
twitter
google
pinterest