website performance metrics show on laptop

Pomažemo Vam da Vaš web sajt učinite još lepšim, praktičnijim, korisnijim za svoje posetioce! Predlažemo Vam da izaberete ono što Vam se dopada i postavite sasvim besplatno. Poigrajte se brojnim mogućnostima i svojom kreativnošću.

Pozitivni komentari posetilaca mogu mnogo da doprinesu reputaciji Vašeg sajta!

1. Brojač poseta i statistika 

Možete da izaberete iz mnoštva različitih stilova onaj koji Vam se najviše dopada, da ih menjate, dodajete i brišete, sve ih možete pronaći onlajn, a ne treba Vam baš nikakva instalacija niti skidanje. Sve što je potrebno je da sa sajta prekopirate kod u kod Vašeg sajta. I gotovo!

2. Kalendar dešavanja

U pitanju je onlajn kalendar sa mesečnim, nedeljnim i dnevnim pregledom dešavanja, koje možete da poslažete prema prioritetu. Na ovaj način možete posetioce svog sajta da uputite u tačno vreme raznih dešavanja koja organizujete. Možete prilagoditi izgled kalendara dizajnu Vašeg sajta. Ovi kalendari imaju i e-mail podsetnike koji ne dopuštaju Vama ni Vašim posetiocima da zaborave na važna dešavanja! Sve što je potrebno je da registrujete uslugu i kopirate kod nasvoj sajt.

3. Knjiga gostiju

Pomoću knjige gostiju možete da prikupljate pozitivne utiske posetilaca i korisnika Vašeg sajta i usluga. Sve što je potrebno da izaberete izgled koji želite za svoj sajt, kopirate njegov kod i dobićete knjigu gostiju automatski! Možete izabrati i muziku koja će dodatno stvoriti atmosferu za posetioce sajta dok se upisuju u knjigu. Imate mogućnost da kontrolišete ko može a ko ne da ostavlja komentare u knjigu. Postoji mogućnost korišćenja preko 600 emotikona, kao i mogućnost da posetioci sami postavljaju svoje slike i HTML. Vrlo se lako dodaje, menja i briše.

4. Foto galerija

Možete dizajnirati svoju galeriju da odgovara izgledu sajta. Albumi mogu da budu javni ili privatni. Slike možete veoma lako da aploudujete i obrađujete. Takođe, i posetiocima možete da dozvolite da aplouduje svoje slike. Sve što je potrebno je da iskopirate kod željene galerije u kod svog sajta.

5. Pretraga sajta

Mogućnost da sami napravite kako će pretraživač da izgleda na Vašem sajtu i da ga prilagodite njegovom dizajnu. U pitanju je pogodnost za posetioce da mogu da pretražuju ključne reči na Vašem sajtu, kao i ceo Internet. Takođe, on omogućava Vama da pratite šta je to što posetioci traže najviše na Vašem sajtu – koje ključne reči i koje fraze. Sve što je potrebno je kopirati kod dodatka u kod sajta.

Predlažemo Vam da izaberete još ponešto što Vam se dopada i postavite sasvim besplatno. Poigrajte se brojnim mogućnostima i svojom kreativnošću.

E-mail formulari, mejling liste, i još mnogo toga možete da iskoristite i povećate funkcionalnost svog web sajta!

6. Forum

Veoma jednostavna instalacija ovog foruma pruža mogućnost da se on ugradi u svaki web sajt. Potrebno je samo da kopirate kod foruma u kod Vašeg web sajta gde želite da se forum nalazi.

7. Formulari za e-mail

Možete da kreirate bilo kakav oblik formulara za e-mail lako i jednostavo – nije potrebno kodiranje. Postoji mogućnost pretpregleda formulara još u procesu izrade. Imate mogućnost da sačuvate svoj formular u bazi podataka i ponovo ga koristite kasnije. Možete da izaberete između već gotovih formulara i modifikujete ih po želji. Instalacija je i više nego jednostavna – samo kopirajte kod u kod svog web sajta.

8. Chat 

Dodatak možete preuzeti ovde. Sobe za ćaskanje možete da prilagođavate izgledu svog sajta. Postoje opcije za izbor jezika. Ništa nije potrebno da se preuzima, sve što se traži je pretraživač koji podržava Javu. Kopirajte kod i imaćete svoju sobu za ćaskanje!

9. Mejling lista 

Dodatak je moguće preuzeti ovde. Imajte liste onih koji su se odlučili da Vas prate (subscribers). Dobijajte e-mail svaki put kad se novi članovi pridruže Vašoj mejling listi. Možete naći sve koji su na Vašoj listi pomoću pretraživača, po imenu ili datumu. Možete dizajnirati izgled po svojoj volji. Potrebno je samo kopirati kod na željeno mesto.

10. Ankete, kvizovi

Dodatak je dostupan ovde. Postavite i menjajte do 10 pitanja i odgovora. Prilagodite svoju anketu izgledu web stranice. Posetioci mogu da glasaju jednom dnevno ili neograničeno. Sve što je potrebno je da kopirate kod gde želite na Vaoj web stranici.

Nadamo se da ćete od svega uspeti pronaći nešto čime ćete svoj web sajt učiniti još interesantnijim i funkcionalnijim i to na veoma lak i jednostavan način!

Jovan Ivezic

E-business and internet marketing specialist.