Besplatni Dodaci za Vaš Web Sajt! I Deo


Besplatni Dodaci za Vaš Web Sajt! I Deo

Pomažemo Vam da Vaš web sajt učinite još lepšim, praktičnijim, korisnijim za svoje posetioce! Predlažemo Vam da izaberete ono što Vam se dopada i postavite sasvim besplatno. Poigrajte se brojnim mogućnostima i svojom kreativnošću.

Pozitivni komentari posetilaca mogu mnogo da doprinesu reputaciji Vašeg sajta!

1. Brojač poseta i statistika – Dodatak možete da preuzmete ovde. Možete da izaberete iz mnoštva različitih stilova onaj koji Vam se najviše dopada, da ih menjate, dodajete i brišete, sve ih možete pronaći onlajn, a ne treba Vam baš nikakva instalacija niti skidanje. Sve što je potrebno je da sa sajta prekopirate kod u kod Vašeg sajta. I gotovo!

2. Kalendar dešavanja – Dodatak možete da preuzmete ovde. U pitanju je onlajn kalendar sa mesečnim, nedeljnim i dnevnim pregledom dešavanja, koje možete da poslažete prema prioritetu. Na ovaj način možete posetioce svog sajta da uputite u tačno vreme raznih dešavanja koja organizujete. Možete prilagoditi izgled kalendara dizajnu Vašeg sajta. Ovi kalendari imaju i e-mail podsetnike koji ne dopuštaju Vama ni Vašim posetiocima da zaborave na važna dešavanja! Sve što je potrebno je da registrujete uslugu i kopirate kod nasvoj sajt.

3. Knjiga gostiju – Dodatak možete da preuzmete ovde. Pomoću knjige gostiju možete da prikupljate pozitivne utiske posetilaca i korisnika Vašeg sajta i usluga. Sve što je potrebno da izaberete izgled koji želite za svoj sajt, kopirate njegov kod i dobićete knjigu gostiju automatski! Možete izabrati i muziku koja će dodatno stvoriti atmosferu za posetioce sajta dok se upisuju u knjigu. Imate mogućnost da kontrolišete ko može a ko ne da ostavlja komentare u knjigu. Postoji mogućnost korišćenja preko 600 emotikona, kao i mogućnost da posetioci sami postavljaju svoje slike i HTML. Vrlo se lako dodaje, menja i briše.

4. Foto galerija – Dodatak možete preuzeti ovde. Možete dizajnirati svoju galeriju da odgovara izgledu sajta. Albumi mogu da budu javni ili privatni. Slike možete veoma lako da aploudujete i obrađujete. Takođe, i posetiocima možete da dozvolite da aplouduje svoje slike. Sve što je potrebno je da iskopirate kod željene galerije u kod svog sajta.

5. Pretraga sajta – Dodatak možete preuzeti ovde. Mogućnost da sami napravite kako će pretraživač da izgleda na Vašem sajtu i da ga prilagodite njegovom dizajnu. U pitanju je pogodnost za posetioce da mogu da pretražuju ključne reči na Vašem sajtu, kao i ceo Internet. Takođe, on omogućava Vama da pratite šta je to što posetioci traže najviše na Vašem sajtu – koje ključne reči i koje fraze. Sve što je potrebno je kopirati kod dodatka u kod sajta.

Latest posts by Jovan Ivezic (see all)
facebook
twitter
google
pinterest