Hvala što ste se prijavili na naš newsletter!
Prijava nije uspela.
best websites of the world
css design awards nominee

Jeftin web hosting u Srbiji, brz, pouzdan, jednostavan način da obezbedite besprekorno funkcionisanje Vašeg sajta.

Za početak odaberite između tri različite opcije web hostinga spram Vaših potreba. Obratite se nama ukoliko niste sigurni šta je najbolje za Vas.

UPTIME

Deljeni (shared) web hosting sa cPanelom

cPanel je napredna generacija korisničkog interfejsa koja uključuje grafički prilagođenu kontrolnu tablu koja je laka i jednostavna za rukovanje krajnjim korisnicima. Sadrži mnoge korisne alate poput skripti za instalaciju blogova, foruma, galerija slika, CMS, upravljanje mejlovima itd.. Više o opcijama koje nudi cPanel na ovoj stranici.

Želite da prebacite web sajt kod nas? Znamo kako stresno menjanje web hosting kompanije može biti. Zato preuzimamo sav teret - besplatan transfer domena, dokumenata, baza podataka, skripti. Prilikom transfera web sajta možete računati na garantovanu vidljivost sajta u bilo kom trenutku, potpunu kontrolu nad vašim sajtom, mejlovima, FTP nalozima i dr. Da biste se informisali o cenama i naručili cPanel hosting kliknite na dugme ispod.
VPS hosting / Virtuelni Privatni Serveri

 • možete birati između najnovijih distribucija Linuxa: Debian 5, 6 Debian, CentOS 5.5, 6 CentOS, Ubuntu 10, 11 Ubuntu, Fedora 13, Fedora 15.
 • VPS kontrol centar pruža Vam maksimalnu kontrolu u upravljanju Vašeg VPS servera.
 • izaberite hosting plan u zavisnosti od usluge koju želite da pokrenete.
 • potpuni (eng. full root) pristup
 • daljinsko rebutovanje (eng. remote reboot)
 • hostovanje neograničenog broja domena
 • BESPLATNIH 10 GB za bekapNamenski (dedicated) hosting / savršene performanse

 • serveri koji su u ponudi pažljivo su birani jer su dokazali da imaju najoptimalniju konfiguraciju za hosting Java aplikacija
 • svi namenski (eng. dedicated) serveri u potpunosti su administrirani od strane naših administratora sistema
 • pravljenje namenskih serverskih rešenja po potrebi (eng. custom-built dedicated server)
 • postoji mogućnost konfiguracije prilagođenih servera samo za vas
 • svaka konfiguracija se može naručiti sa opcijom RAID 1 ili 0
 • lični menadžer naloga
 • takođe možete kupiti firewall ili hardverski sistem za skladištenje od nas.

Web Hosting navigacija

Zašto odabrati naš hosting?

Otkrijte koji su to razlozi da odaberete naše usluge i zašto je PopArt hosting Srbija najpovoljniji.Izdvajamo 10 razloga koji su presudni za odabir hostinga.Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, slobodno kontaktirajte s nama putem mejla ili telefona, a kao dodatni izvor informacija obavezno pogledajte i najčešća pitanja vezana za hostingom.

Šta je web hosting?

Web hosting je usluga kojom se klijentima daje prostor na serverima kako bi na na njega postavili svoje web sajtove koji će biti dostupni na internetu 24 časa, 7 dana u nedelji. Serveri su moćni računari sa velikim prostorom za skladištenje na svom hard disku ili nizu hard diskova. Taj prostor se izdaje onima koji su zainteresovani da njihov web sajt bude prisutan na internetu. Svaki server na internetu ima svoju jedinstvenu numerisanu IP (internet protokol) adresu.

Hosting Srbija

U zavisnosti od prirode vašeg web sajta, obima i potreba za rad na internetu zavisiće i odabir hosting paketa.Hosting paket mora odgovarati veličini sajta, trendu njegovog rasta, prometu podataka i biti prilagodljiv izmenama koje se vrše na sajtu. Upravo zbog toga, nudimo vam hosting pakete koji će u potpunosti zadovoljiti potrebe raznih tipova web sajtova, od najmanjih ličnih i poslovnih prezentacija do sajtova za koje je neophodno obezbediti VPS ili namenske (dedicated) servere.