web graphic designer posao beograd novi sad 757

PopArt studio iz Novog Sada širi dizajnerski tim! U potrazi smo za talentovanim dizajnerom koji u svom portfoliju ima i dizajn vebsajtova (UI/UX), grafičke radove i iskustvo u komercijalnim projektima.

Pogledajte šta vas sve očekuje, šta se od vas traži i kako da se prijavite na oglas.

Lokacije: Novi Sad


Kada mogu da počnem s radom?

U bilo kom trenutku.


Koje je mesto zaposlenja?

Radi se u našim kancelarijama u Novom Sadu, ali i kandidati iz okolnih mesta mogu da se prijave na konkurs bez ikakvih problema.


Kakvi su vam dosadašnji radovi?

Portfolio naših radova je dostupan na našem vebsajtu, a takođe možete pogledati i naše profile na dizajnerskim društvenim mrežama Bihens i Dribl. Međutim, kako se svaki projekat razlikuje, od vas se svakako neće tražiti da preslikavate tuđi stil ili da sopstveni prilagođavate starijim radovima.


Kakvu saradnju nudite?

Pošto tražimo osobu koja radi temeljno ali kvalitetno, nudimo sasvim korektnu saradnju u svakom pogledu. Rad je isključivo iz kancelarije, dok rad na daljinu nije moguć zbog sastanaka s klijentima, lakše koordinacije projekata i komunikacije s ostatkom tima. Tipičan radni dan se sastoji iz rađenja grafika za različite potrebe (grafički dizajn, veb dizajn, portfolio, blog, oglasi) i povremenih sastanaka s klijentima. Za ovu poziciju ne tražimo menadžera nego dizajnera koji može da blagovremeno, poštujući rokove i zahteve klijenta, napravi dobro rešenje u skladu sa smernicama.

Ova pozicija zahteva dosta inovativnosti i samostalnosti. Potrebno je da već imate istančan ukus i da ste u stanju da samostalno uradite posao kako treba. Naravno, u skladu s aktuelnim tendencijama i trendovima u grafičkom i veb dizajnu.


Šta tačno treba da radim?

Radne obaveze grafičkog i veb dizajnera uključuju pravljenje grafika za potrebe klijenata, koje obuhvataju sve naše usluge, počevši od grafičkog pa sve do veb dizajna i aplikacija i stvaranja PSD rešenja koja kasnije programer kodira i na osnovu kojih pravi sajt.


A plata?

Plata zavisi od mnogo faktora, a najuticajniji su vaše iskustvo i portfolio prethodnih radova. (Nije isto kada dizajner ima pet godina iskustva ili samo pet meseci.) Plata je svakog prvog u mesecu a povišice su uobičajeno srazmerne Vašem napredovanju i doprinosu kompaniji.


A strani jezici?

Kako sarađujemo sa stranim i domaćim klijentima, poželjno je poznavanje engleskog jezika (barem na nivou B1-B2 Evropskog okvira poznavanja jezika).


Koje je radno vreme?

Radno vreme je svakog radnog dana od 8 do 16 časova, a postoji i mogućnost kliznog radnog vremena. Vikendom ne radimo, kao ni za državne ili verske praznike.

Nema potrebe ni za ostajanjem nakon isteka radnog vremena jer verujemo da su odmorni radnici dobri radnici koji će valjano obavljati svoj posao.


Koje alate treba da poznajem?

Alati u kojima ćete svakodnevno raditi i koje morate savršeno poznavati su Adobe Photoshop, Figma, Adobe Illustrator, Adobe InDesign.

Veoma je važno i da budete u toku s dešavanjima u svetu dizajna, npr. da pratite sajtove ili blogove Awwwards, FWQ, Website of the week, Smashing magazine, Behance, Dribbble i sl.


Kada mogu da očekujem razgovor?

Sve potrebne detalje o ovoj radnoj poziciji možemo ispričati na razgovoru za posao. Tako ćemo se najbolje upoznati i znati šta da očekujemo jedni od drugih. Međutim, s obzirom na to da nam za ovu radnu poziciju uvek stiže dosta kvalitetnih prijava, moramo suziti izbor, tako da ćemo na razgovor pozvati samo nekoliko kandidata. Ako se budemo dvoumili, možete očekivati i mali test sposobnosti.


Da li mogu da se prijavim i ako sam samo početnik ili student?

Naravno, svi kandidati su dobrodošli da se prijave ako imaju izražen osećaj za kompoziciju, boje, tipografiju i, naravno, dobar portfolio.

Kako uvek postoji mogućnost i za praksu, možete i to naglasiti u prijavi.


Šta mi je sve potrebno za prijavu?

Dobar portfolio i radna biografija. Ako imate profil na Driblu ili Bihensu, obavezno nam pošaljite link. Prijave se šalju na imejl adresu careers@popwebdesign.net. U naslovu mejla obavezno naznačite VEB I GRAFIČKI DIZAJNER.


Do kada je rok?

Rok za prijave je 2. septembra 2019. godine. Nepotpune i neblagovremeno poslate prijave nećemo uzimati u obzir.



Svim kandidatima želimo puno sreće!

PopArt studio d.o.o.

www.popwebdesign.net

Isidora Tasić

Passionate about active listening and providing advice. Focused on self-development through the development of others.